Din varukorg är tom!

Bauer gick till Lakers att göra det

18/05/2017 0
Top Rookie Langzuo - Bauer far: "Pappa ball" Laval - Boston Celtics vill inte Bauer val av hans son, tänkte han Markle - Fultz och den gröna armén är en naturlig passform, medan hans son ville bara gå Los Angeles Lakers. Men chefer sa den gröna armén, boll fars kommentarer kommer inte att påverka deras val.
 
Enligt "Sporting News" rapporterade att Celtics stora elnätet Danny - Angelina verkar vara en spelare och gamla rival Magic Johnson att starta en ny omgång av konfrontation. När det gäller UCLA stjärna vakt Bauer far: "Pappa bollen," Lawal sagt offentligt att hans son ville tid för Lakers, Ainge antydde han kan spela på den unge försvararen som basketlinne.
 
I lottdragning ceremoni igår, var Celtics och Lakers dras första pick och andra tecken. Efter resultaten var ute, hade bollen far deltog i programmet offentligt uttryckte förhoppningen att den gröna armén inte välja sin son, sade han till: "Fultz på den gröna armén är det perfekta valet, han är också den nuvarande bästa rookie , fick rösta på honom ...... jag tror bara Langzuo och Lakers är den perfekta matchen, trots allt, detta är hans hemstad team. "
 
Men Angie sade att det fanns liten inverkan på bollen fars kommentarer mot dem. "Nej, (bollen fars kommentarer) kommer inte att påverka oss" Ainge sade: "Langzuo från Los Angeles, skulle vilja spela för det lokala laget, som vi kan förstå. Men oavsett om de vill ha en rookie spela för vilket lag, vi kommer att välja att hjälpa Celtics rookie basket tröjor. "
 
Enligt TMZ rapporterade igår på uppdrag av den gröna armén att delta i lottdragning av teamchef Vic - Groesbeck sa att de definitivt skulle överväga att underteckna med mästare utvalda Bauer, som är åtminstone en av sina optioner.
 
Efter att ha gått igår lottdragning, sade Groesbeck de inte bestämt vem som en valomgången, men har avgränsas sex "mycket enastående rookie", men som också innehåller Bauer. Även bollen far uttryckte offentligt hopp om att hans son klädd i en lila skjorta, men Groesbeck insisterade på att Celtics rookie och är också ett bra val.
 
"I vår nuvarande situation, kommer våra spelare vill spela här" Groesbeck sade: "Vårt resultat har varit mycket bra, men det finns utrymme för förbättringar."
 
Så är bollen fortfarande be far och Ball Gröna armén Fultz kan fånga hög nivå hjärta.