Din varukorg är tom!

Bucks vill tryckt på tröjan reklam

10/08/2017 0
Union redan har nio lag med andra företag för att nå en skjorta reklam överenskommelse och nu bockarna tycker mycket om att sällar sig till dem. Bucks laget president Peter - Fagin, tala genom media, hoppas laget att bli det första laget i ligan har 10 jersey reklam. Stöd Bucks, inköps basketlinne nba Milwaukee Bucks Tröja.
 
Fagin sade att om Bucks med andra reklambyråer har nått en överenskommelse, kommer kostnaden för laget att debiteras mellan $ 2,5 miljoner till $ 6.000.000. "Olika typer av samarbete, olika typer av avtal, kommer det att finnas inkomstskillnaderna, jag tror den här prisklassen är den mest försäkring." Säger Fagin.
 
Många lag i skjortan reklam sponsor kommer att överväga i ditt tillstånd samarbete och Milwaukee berömda lokala öl, naturligtvis, har detta också en "öl stad" i världen, innebär detta också att om Bucks och lokala bryggeriet samarbeta? I detta avseende Fagan ger ett tydligt svar: "Här är Beer City, och vi kommer MillerCoors företag att bli en av de mest stabila partner under de kommande fem åren"
 
Dessutom Fagin visade också att laget planer på att bygga en ny arena. "Vi har investerat i ett område av 30 tunnland ca $ 1,5 miljarder, vilket är ett av våra mål för framtiden." Säger Fagin. Dessutom Fagin sade också att finansiera byggandet av en ny arena till stor del från statens inkomster, arena byggprojekt värderas till cirka $ 524 miljoner, varav hälften är offentliga medel.