Din varukorg är tom!

Cleveland Cavaliers besegrade Toronto Raptors hemma

04/05/2017 0
NBA slutspelet andra omgången, Cleveland Cavaliers hemma till 116-105 seger över Toronto Raptors. Men i spelet, Deng Taiwan - Jones återigen äta nästa två tekniska fouls, han måste betala böter på $ 6000, och den här säsongen han bara gjort $ 9000 från riddarna.
 
Idag, Knight spelet totalt vinna relativt lätt, men lagets point guard Deng Taiwan - Jones spelat mer tight, under det fjärde kvartalet han spelade mindre än tre minuter att äta 2 tekniska fouls, inte bara utvisad, men också att betala fina Cleveland Cavaliers Tröja.
 
Jones undertecknat eftersom Knight är i slutskedet av ordinarie säsong Jones, så Jones lön är mycket liten (pressvisningar ta pengar), är han för närvarande totalt endast tjänade $ 9000 från riddarna.
 
Det är värt att nämna att förra året Cavaliers sista matchen före undertecknandet Jones, är lönen $ 8800.
 
På grund av denna tekniska foul, Jones skyldig att betala böter på $ 6000, böter 66,7% av lönen, är en så hög andel av böter inte vem, om du verkligen vill Jones, hans egen ficka, och att han inte visste vad motivationen.
 
Lyckligtvis är sånt här inte första gången, och slutspel förra säsongen, Jones också avbröts för matchen mot rovfåglarna (känsliga delar av foul jämförelsen Yong Bo) och en straffavgift på ett belopp av lönen en av 110 poäng. Vid den tiden på grund av sin låga lön, är så fin endast $ 80. Sedan LeBron - James utan att känna av bötesbeloppet, som Jones lovade att betala böter basket tröjor.
 
I år var Jones böter igen, kan den här gången kan beskrivas som en massiv blödning. James också avgörande åter träda fram, Jones bestämde sig för att hjälpa till att betala böterna.
 
"Nu räcker det", log James Jones beteende gjort kommentarer "stopp böter av det, så jag inte ge fan du betala böterna."