Din varukorg är tom!

Indiana Pacers Tröja

11/05/2017 0
Indiana Pacers och Utah Jazz har avslutat resan av säsongen, men de inlett för att justera offseason. Greg namn i åtanke - Duoye Er sade Gordon - Hayward och Paul - George kanske har effektiviteten i samma lag.
 
Även om tecknen på Pacers den här säsongen har varit lite av återhämtning, men de är ännu inte utom fara. Jeff - Teague slutet av säsongen kommer att bli en fri agent, och det finns ingen gräns, är han fullt möjligt att lämna Pacers gå till andra lag. Paul - George, som en av ligan av de få superstjärnor, även om han bara spelare alternativ i 2018-19 säsongen, men kan också kräva transaktion. Om George Teague och har lämnat Pacers, de Pacers dagarna kollapsa Indiana Pacers Tröja.
 
Men så länge det fanns en liten förändring, kan du omedelbart Pacers comeback, större underlägsen stor prioritet.
 
Denna förändring är att leda Ruge Deng - Hayward.
 
Tänk på det, hur denna lag? Jeff - Teague, Paul - George Gordon - Hayward, Thaddeus - Unga och Myers - Turner. Denna lag är fullt möjligt att bli 2017-18 säsongen, Pacers' start.
 
Hayward kan få den här säsongen, i genomsnitt 21,9 poäng, 5,4 returer och 3,5 assist, kan George medelvärdes 23,7 poäng, 6,6 returer och 3,3 assist.
 
Detta är grunden för allt, Paul - George gick med på att förnya. George sade att det för närvarande finns det inget samtycke, men inte säga inte håller. Om han bestämmer sig för att stanna i laget, kan Pacers ge honom mer än något annat lag lön, och ännu fler miljoner dollar basket tröjor.
 
Om George tillbaka till Pacers, sedan Teague stanna med laget är inte ett problem, trots allt, hans hemstad lag. Om George Teague och Turner är vandrare, är denna trio av Hayward verkligen lockande.
 
Hayward själv är Indianapolis, han är ett universitet på Butler University, Butler University i Indiana också lokala universitetet. Själv spelar för sin hemstad team är en stor frestelse, att inte tala om Pacers nu bra grund.
 
Även en liten ekonomisk problem kan Pacers också användas för att handla Teague Hayward, sedan spela point guard med Stephenson. Om du verkligen Hayward gick Pacers, då 2018 finalen bör de påverkar målen.