Din varukorg är tom!

Iverson 76ers jersey att bära utbildning

22/06/2017 0
Tidigare Philadelphia 76ers superstar Allen - Allen Iverson utbildning fotoexponering, Philadelphia son basket t shirt bär shorts utbildning 76 personer, trance människor tillbaka till det förflutna.
 
NBA pensionerad spelare att delta i 3V3 ligan efter två dagars officiellt börjar, kommer att delta i tävlingen Iverson arbetar också i utbildning. Han var klädd i svarta shorts 76 personer, den välbekanta fåran och hårband, utseende och ande på planen innan och ingenting förändras, förutom redan uppsvälld kropp och ansikte ......
 
BIG3 ligan speltid kommer att vara från 24 Juni-12 augusti. Evenemanget kommer att äga hälften domstolsväsendet, vilket lag för att få 60 poäng, vilket lag som vinner, är det värt att nämna att ett viktigt inslag i den här tävlingen är att han lagt till en 4-punkts skott.
 
I den här ligan, kommer Iverson inte spela som spelare, kommer han också att arbeta som coach. Som svar, frågade någon Iverson inte eftersom det inte finns någon utbildning (anspelning på en spelare Allen Iverson nba tröjor inte älskar utbildning) innan du väljer både tränare och spelare när hans dominerande svarade med att säga: "Har du sett vad spelarna är inte utbildning du kan få fyra i poäng 11 gånger och en gång all-star MVP ära det? "