Din varukorg är tom!

James Wong var inbjuden att träna med uppkomlingen

27/07/2017 0
Cavaliers leds stjärnan LeBron - James den här veckan bjudit in ett antal NBA-spelare tillsammans för att träna i Las Vegas, som var utan tvekan den mest oro Suns start point guard basketkläder Eric - Bray Durso.
 
Bray Durso är en yngre bror till dagens NBA är mycket populär i vården av James, är det mäklare Ridge - Paul.
 
Sommaren 2014, när gruvan Durso och Suns ett avtal återvändsgränd, James har också drivit igenom Charlottetown främja Suns. I slutändan, den Suns och mina Durso förnyat ett femårigt $ 70.000.000 kontrakt.
 
Nyligen Cavaliers börjar point guard Kyrie - Owen bad att handlas, men Suns anses vara en av de grupper som mest sannolikt att slutföra transaktionen med Cavaliers Owen, men nba kläder också i affären, kommer det säkert att bli en stor gruva Durso förhandlingsobjekt.
 
Det är underförstått att Cavaliers hoppas på att få en av de bästa unga spelare i Owen handel, medan min Durso mycket lämplig för Cavs, plus hans personliga relation med James. Ännu viktigare, på grund av Derek - Rose s hälsorisker, om handlades till Irving, det Cavaliers point guard ett tydligt behov av att flyga.
 
Förra säsongen, Bray Durso i solen spelade i 66 matcher, i genomsnitt 21,1 poäng, 6,3 assist, 4,8 returer och 1,4 stjäl.
 
Idag, den berömda NBA reporter Chris - James Haynes avslöjade denna vecka bjudit in ett antal NBA-spelare tillsammans för att träna i Las Vegas, Bray Durso där, förutom Ross. Kanske James verkar Bray Durso handlades till Cavaliers bara en tidsfråga.