Din varukorg är tom!

James utmanas av rookie provocera lemmarkonflikt

17/11/2017 0
James kom till basketen Mekka, riddare i dåligt skick, han behövde absolut leda en seger. En grupp ungdomar i rekonstruktionen av knicksna är dock inte heller vegetarianer. De vill inte att kejsaren enkelt tar seger.
Det första kvartalet till sista minuten, James griper tillbaka direkt efter motattacken, enstans dödar fronten, slänger in. Wade grep rebounden, ett kasta i luften, James hjärta konsonans, hoppar högt, en direkt dunks i åtanke. Och han vände sig till springa tillbaka fält, inte förvänta nba tröjor sig att Knicks rookie Neely Keener kejsare provocerande, medvetet kontinuerlig skuldra motsäger James, James också drivit en.
 
Domare körde över och drog Neely Keener, vände James runt precis i tid för att önska klagomål domaren gick Kantor stå i mitten av de två. Då var han galen spruta. James väljer naturligtvis att slåss tillbaka, de två spyttflugorna. Domaren skickade snabbt en visselpipa, rådde att öppna två.
 
Lyckligtvis är båda sidorna fortfarande förnuftiga, konflikten utvidgades inte. Rookie rusade i kejsarens huvud till jorden, allt på grund av James före spelet en kommentar. Efter den sista matchen med Mavericks, Mavericks James mad beröm rookie liten - Dennis Smith, och respekt "Knicks missade en mycket bra spelare."
 
Knicks i årets NBA utkast, vald i första omgången, nr 8 undertecknades av Frank - Neely Keener, medan det var Mavericks i den första omgången för att välja små Dennis nionde totalt - Smith. Självklart är ett sådant uttalande att berätta för Knicks att välja fel person. Men James hävdade att "När jag talar om små - Dennis Smith tid, jag trodde inte ens att Frank - Neely Keener Jag tänkte Knicks basketkläder och Phil - Jackson omständigheterna vid tidpunkten, Dennis Small - Smiths talang och hans anslutning till Porzingis, det var det jag hade vid den tiden. "
 
James heard en sådan anmärkningar förlöjligande, Kantor gas är inte en att spela James Med propaganda :. "Jag bryr mig inte vem du är, men jag kommer inte att låta någon respektlöshet till min bror," James att slå tillbaka. " Ines-Cantter hade han alltid något att säga, men jag visste inte vad han tänkte på vad han sa.
 
Detta är historien bakom denna konflikt. För James var allt han hade att göra, använd fältet för att slåss tillbaka och ge nybörjaren en bra lektion för att hålla turkarna stängd.