Din varukorg är tom!

Knight gav inte upp jakten Anthony

13/07/2017 0
Även om Houston Rockets och New York Knicks på Carmelo - Anthony handelsförhandlingar fortfarande pågår, men Cleveland Cavaliers Anthony gav inte upp jakten.
 
Det har rapporterats att Wal-Gud, efter Anthony hade gjort klart att, om det kan handlades till Rockets eller riddarna, var han villig att ge upp elhandelsavtal veto. Som för närvarande hade riddarna inte ge upp jakten på Anthony.
 
Waugh gudom avslöjade Knicks och raketerna förhandlingarna kan förvandlas till en stor fyra lag affär. Det har rapporterats att Knicks inte kommer att ändra sin begärda priset, Ryan - Anderson är att de inte vill ta över spelarna, men Rockets att införa Anthony Anderson är skyldig att städa upp, för vilket de skulle dra en tredje part, fjärde part laget basketlinne nba.
 
Eftersom affären är för komplex, anser branschen att förhandlingarna kommer att utdragen, och det finns ingen garanti för transaktionen måste ha ägt rum. Så Anthony Knight inte "ge upp" och även NBA GM tror Knight också inta en "ledande position" i Anthony strid, eftersom de kan ge möjligheter för finalen raketen kanske inte kan ge, och Anthony själv det har inte rätt att besluta basket t shirt.
 
Knight eller raket, nästa stopp där Anthony, fortfarande rök och speglar.