Din varukorg är tom!

Lakers slog Spurs bort

06/04/2017 0
Spurs bänk för det mesta i kampen, en öppning till problem. Den första delen spelas mindre än hälften, Spurs drog huvudstyrkan. På den tiden de bara 12-14 bakom, men då Spurs misslyckats med att slå en boll, Lakers spelar 17-2 till 31-14 vidga springan. Köp nu Los Angeles Lakers Tröja, ge dig den största rabatten!
 
Lakers fortsätter denna våg av attacker, med början i den andra och senare gjorde 9 poäng, till 40-14 ledningen med 26 poäng. Spurs spelade i detta avsnitt för nästan fyra minuter efter den första poängen. Huvud tillbaka i spelet, sporrar bara kämpade tillbaka, bara den första hälften till 41-53 bakom. Purchase San Antonio Spurs Tröja, för att stödja dem.
 
Parker sköt två gånger, Botan Si slog den tredje, den mellersta tredje kvartalet, sporrar bara 59-61. Men Spurs egentligen inte är intresserade av spelet, sedan slå av huvud bort. Ändå sporrar bara tre fjärdedelar till 70-76 bakom.
 
Simmons och Forbes har två tredjedelars majoritet, Spurs i fjärde kvartalet efter starten av jagar poängen 76-76. Innis även till tredje, Lakers våg av attacker hit 22-6, i spelet 3 minuter 34 sekunder för att öka avståndet till 98-82.
 
Lakers spelade också väldigt avslappnad, och även Metta World Peace spelas. Ett gäng Spurs bänk spelare spelade bra, även de bästa av en minut för att minska klyftan till 5 poäng, men misslyckades comeback.