Din varukorg är tom!

Lakers värme har nått ett Jersey-annonseringsavtal

22/09/2017 0

Enligt NBA: s officiella hemsida nyheter, det finns två lag nådde NBA jersey reklam kontrakt, sade Lakers tjänsteman idag att laget har och Kalifornien elföretag företag önskan nådde ett flerårigt samarbetsavtal. The Heat och världens ledande basketlinne mjukvaruföretag Ultimate Software har tecknat ett kontrakt med de två lagen för att slutföra annonseringskontraktet, det nuvarande NBA-annonseringsavtalet har nått laget upp till 16 personer.

湖人热火达成球衣广告协议 NBA已有16队敲定

Lakers samarbetar med San Francisco-baserade Electricity Business Talk, som sägs ha tilldelat $ 1200 till $ 14 miljoner per år efter krigarna hade just nått en treårig 60 miljoner dollar deal med Japans Lotte. Det finns nyheter om att Lakers and Wish-partnerskapet kommer att vara inblandat på ett antal områden, inklusive samarbete i Los Angeles och de omgivande områdena för att starta stora marknadsaktiviteter och fans att börja och så vidare.

湖人热火达成球衣广告协议 NBA已有16队敲定

Tryckt på lustmönstret LOGO kommer också att visas i Lakers nya skjorta vänster axel, USAs lokala tid den 30 september, spelar Lakers i det första pre-season spelet mot Timberwolves när de kommer att bära den nya skjortan.
 
Enligt kontraktet ville VD Szulczewski också: "Jag är glad över att kunna arbeta med NBA: s mest representativa lag, Lakers har visat excellens och framgång för att uppnå ett partnerskap, vilket också innebär att vi har målet är att Lakers kan inte bara locka basketkläder uppmärksamheten hos fansen i Los Angeles-samfundet, de har också en stark överklagning på andra ställen, fansen runt om i världen.
 
Det är värt att nämna att LOGO of desire också kommer att visas i Lakers affiliates team South Bay Lakers på T-shirt.
湖人热火达成球衣广告协议 NBA已有16队敲定
Förutom Lakers, nått värmen idag också Jersey-kontraktet, de och mjukvaruföretaget Ultimate Software nådde ett reklamavtal, Ultimate Software är ett moln till personalresurser systemprogramvaruföretag, huvudverksamheten är personal, betalning och basket tröjor Talenthanteringslösningar, marknadsföring, implementering och support. Den nya säsongen, de kommer också att kallas Heat's Human Resources och Pay Management-leverantörer.
 
I april i år, NBA officiellt officiellt godkänt rörelsen, så laget att sälja varumärket på försäljning av djur, i enlighet med bestämmelserna i T-shirt på sponsorn märke får inte överstiga 2,5 * 2,5 tum. Enligt det överenskomna avtalet är Jersey-reklam för närvarande bara ett treårigt pilotprogram, men NBA kan utöka programmet.