Din varukorg är tom!

Lance Thomas: Anthony lämnade Jag förlorade en av de bästa vänne

30/09/2017 0
Knicks anfallare Reims - Thomas i "stjärnstället" publicerade en artikel tack har handlats till åskan av Carmelo - Anthony. Idag pratade han i en intervju basket tröjor med sin erfarenhet av Anthony efter mötet.
 
"Han är väldigt nöjd med vad jag skriver", sa Thomas. "Det var ett snyggt samtal, och vi gav varandra de mest uppriktiga önskemålen och sa att vi skulle fortsätta med en annan takt i sin karriär." "
 
Sedan talade Thomas om sin ursprungliga avsikt att skriva den här artikeln: "är känslan, sedan jag gick in i NBA sedan Merlot har alltid varit min mentor och positiv energikälla. När basketlinne nba han lämnade känner jag mig väldigt ledsen, inte bara Är att förlora en sådan lagkamrat, mer är, förlorat en av mina bästa vänner.
 
För några av fördomarna mot Anthony "är inte en bra lagkamrat och en bra ledare", ger Thomas också sin egen åsikt: "Hans lagkamrater skulle aldrig ha haft den här tanken och de som aldrig hade haft honom i omklädningsrummet. Vet att varje lagkamrat som kämpade sida vid sida med honom visste att vi inte skulle behöva oroa oss för påverkan av offshoring och några av punkterna i fältet.