Din varukorg är tom!

Payne har inte förmågan att spela i NBA

01/09/2017 0
Bulls i utbyte mot "dance king" från Thunder i februari i år sa Cameron - Payne, en källa från insidan av Bulls att de föll i affären, eftersom Payne inte behövde spela i NBA Förmågan.
 
Payne kommer att få rätt fotoperation och förväntas komma tillbaka i slutet av november. Bullarna gav några detaljer för Payne skadade högerfot, men de nämnde basketkläder affären om Payne.
 
"Vi visste det här i den andra träningen efter affären, och han kunde inte spela på NBA-nivå alls." En källa från tjurarna sa, "Den enda anledningen till de två träningarna är att vi tror Han kan vara nervös i den första träningen, och alla tjuv tränare som håller olika åsikter ljuger och vi är placerade i den affären.
 
Källan sa inte att det var tordbolt, men han hänvisade till Tjurens generalchef Gary-Forman när han packade Taki - Gibson, Doug-McDermott och en 2018 andra omgången välj i utbyte mot Tja, ledningen till och med sa Payne som "den framtida punktvakt."
 
Men det är klart att Payne inte kan bli en poängvakt, han spelade bara för regelbundna säsongens tjurar, med i genomsnitt 13,1 minuters speltid, bara 4,9 poäng, 1,5 returer och 1,4 hjälper basketlinne prestanda, Skottar endast 33,3%, trepunktsskytte är bara 32,4%.
 
Enligt Bulls blev Payne skadad den 19 juli, även om den hade skyddskläder, men löste inte problemet, så ordnat för operation den 7 september. Bulls tillhandahöll inte Paynes återkommande schema, för att veta att Paynes högra fot under säsongen 2015-16 också uppvisade allvarliga skador.
 
Payne är 22 år och är 1,90 meter lång. I 2015 NBA-utkast valdes Payne av Thunder i den första omgången av 14: e rundan, han har ett smeknamn kallat danskonungen, när Thunder i effektiviteten av perioden, han basketkläder barn och Russell - Westbrook före magisk dans Loppet av en scenisk linje.