Din varukorg är tom!

Wei Shao fortfarande inget uttalande om förnyelsen

25/08/2017 0
Russell Westbrook kunde ha förnyat ett kontrakt med Thunder i NBA i sommar ($ 207 miljoner) för sommaren, men han har ännu inte ge Thunder ett bestämt svar.
 
Sedan Thunder-laget för det begränsade erbjudandet om det största kontraktet i historien har det gått mer än två månader. Under perioden har James - Harden och John - Wall och den gamla ägaren i förväg förnyat ett stort kontrakt.
 
I sommar reste vi till Los Angeles och Oklahoma flera gånger, men han accepterade inte Thunder-teamets kontrakt. Tidsfristen för att acceptera detta kontrakt är 17 oktober i år, före den ordinarie säsongen av den nya säsongen. Med tiden går Thunders basket tröjor ledarangst klart.
 
Så varför mäktiga motvilliga att acceptera kontraktet på 2,07 miljoner dollar?
 
Han visste inte att den nya "utvalda spelareförnyelsen" skulle komma när han kom överens om att förlänga sitt kontrakt med Thunder förra sommaren. Han trodde att han hade tecknat ett kontrakt för att få honom 10 års veteranlön, årslön på 35% av laglönen. Han trodde att han skulle spela igen efter två årstider i 2018 igen för att bli fri agent.
 
Thunder's offer har varit på bordet, och har varit en tid. Som Thunder General Manager Presti sa i juli är det helt enkelt inte en förhandling. För William accepterar han antingen kontraktet eller avvisar det. Enligt informerade källor har Granville lite basketlinne nba hittills inte givit Thunder ett formellt svar, det vill säga i slutändan att acceptera eller avslå kontraktet.
 
Om du har råd att fortsätta tvivla och gissa, kan han vänta till nästa sommar, ur kontraktet och bli en friagent. För Wei mindre, huruvida det är sommar eller nästa sommar är mängden förnyelsekontrakt detsamma.
 
Men den största skillnaden är att det också kan vara den viktigaste skillnaden mellan kontraktets år. I enlighet med bestämmelserna i förnyelsen av spelarna kommer åtminstone att vara ett 5-årigt förnyelsekontrakt (det femte året är spelaralternativet). Om du undertecknar detta kontrakt betyder det att kontraktet med Thunder kommer att fortsätta till hans 34 år gamla. Om du väntar till nästa sommar kan han skriva ett kontrakt på 2 eller 3 år, och sedan 31 år eller 32 år när han blir en friagent.
 
Från detta stora kontrakt och sedan kämpa för ett stort kontraktssynpunkt måste vi mäta den 32-åriga och 34-åriga skillnaden. Enligt hans vindstil är 32-årig Wei Shao och 34-årig Wei väldigt annorlunda. Det är också en skillnad är att om vi vill ha vetoret, måste han vänta till nästa sommar för att teckna ett nytt kontrakt.
 
Om vi ​​vägrade ett femårigt $ 207 miljoner säkerhetskontrakt, betyder det att han inte vet var framtiden går? Eller är det att åskan kommer att överväga att hantera honom?
 
Men från Thunder på sommaren av denna operation, speciellt genom affären att få Paul - George, Presti på befintlig lineup och den nya säsongen mycket tillit. Oavsett huruvida bristen på denna sommar i valet av förnyelse kommer Thunder inte att basketkläder barn överväga att handla honom, och för närvarande finns det inget tecken eller från de människor runt Wei som får något om honom år 2018 för att överväga andra lag Kontraktets vind.