Din varukorg är tom!

basketlinne nba

15/06/2017 0
Los Angeles Lakers ägare Jeanne - bas och LeBron - James agent och långsiktig affärspartner, Maverick - Carter träffade flera gånger under de senaste månaderna, jag kan inte låta bli att spekulera James under sommaren nästa år om det kommer att gå över till Lakers basket tröjor?
 
På senare tid har ett antal NBA källor sade James kommer sannolikt att lämnas ut av kontrakt under sommaren nästa år efter Cavaliers igen och gå med i ett lag i Los Angeles.
 
Idag, NBA ace reporter Waugh Gud tänka så, och att Lakers är mer benägna att bli James' mål.
 
Samtidigt har de amerikanska medierna läckte nyheten att Los Angeles Lakers ägare Jeanne - bas och LeBron - James långsiktiga affärspartner Maverick - Carter träffade flera gånger under de senaste månaderna.
 
Det verkar som om möjligheten att James kommer till Lakers större?
 
I själva verket, från alla håll, gick James till Lakers kan förstå. Först av allt, lovade James att han aldrig skulle leva sina liv i Cleveland, och förra året han fick äran att ta ett mästerskap till Cleveland löfte.
 
För det andra, som en stor spelare, James på domstolen behöver för att möta olika utmaningar. Sedan in i NBA, lämnade han aldrig öster.
 
Om James beslutar att byta till Western Conference lag, är Los Angeles han den mest logiska valet. James är inte bara en framgångsrik aktör, det är en framgångsrik affärsman, och han har ett fastighetsbolag i Los Angeles. Offseason varje år, James och hans affärspartner som kommer att leva och aktiviteter i Los Angeles basketlinne nba.
 
För Lakers, för att återställa ära lila och guld, måste de införa en superstjärna. Under de senaste åren har Lakers varit hamstring unga talanger, inklusive denna år har de en andra tecken. Om du kan en suck, två stora fiskar (inklusive James) under sommaren nästa års fri agent marknaden, återupplivandet av Lakers precis runt hörnet.