Din varukorg är tom!

Sekretesspolicy

Vi använder den senaste tekniken för att skydda våra kunder och oss själva från bedrägeri. All kreditkortsinformation lagras på Yahoo säkra servrar (endast 30 dagar) som vi ser när din beställning är leveransklar. Din ekonomiska information inte flyter genom cyberrymden, inte heller din kreditkortsinformation som sänds via e-post.

Kreditkort hanteras av Fifth Third Processing Solutions Powered by Vantiv, i realtid med adress kontroll. Alla transaktioner kontrolleras för en adressöverensstämmelse, så använd den adress som du får ditt kontoutdrag på i "räkningen till" på beställningsformuläret.

Alla papper som rör din beställning förstörs inom 60 dagar och strimlad innan den kasseras. Till skillnad från många andra företag, har vi inte hålla ett permanent register över din kreditkortsinformation.

All information vi får om du är privat. Vi har inget intresse av att sälja eller distribuera något utom vår sportkläder. Till skillnad från många andra webbplatser våra kunder aldrig krävs för att "registrera" innan man köper.

Tredjeparts Web Beacons: Vi använder tredje parts web beacons från Yahoo! för att analysera var besökarna gå och vad de gör när du besöker vår hemsida. Yahoo! kan också använda anonym information om dina besök på denna och andra webbplatser för att förbättra sina produkter och tjänster och annonser om varor och tjänster av intresse för dig.

Vi kan skicka ett "inventering salu" e-post i framtiden att varna våra kunder till reor, men i 13 år på nätet vi har aldrig gjort ett massutskick. Vi kontaktar bara våra kunder om deras order eller frågor.

Tack för att du handlat med oss!